Terug

Vodafone

Dit is een H1

Lorem ipsum

Dit is een H2

Lorem ipsum

Dit is een H3

Lorem ipsum

Dit is een H4

Lorem ipsum

Dit is een H5

Lorem ipsum

Dit is een H6

Lorem ipsum

  • Nog een item
  • Nog een item
  1. Nog een item
  2. Nog een item
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget convallis velit, eu feugiat est. Sed placerat est vel vehicula sagittis. Vestibulum a tempus purus, eget consequat erat.”

Dit is een figure caption

De sterke speler voor gebruikers die veel reizen buiten de EU. Binnen de EU kan je onbeperkt bellen naar vast en mobiel, en zijn er diverse data oplossingen voor de grote en kleinere ondernemingen.

M2C Telecom Solution Partner

M2C Telecom is trots zich Specialised Partner van VodafoneZiggo te mogen noemen. We leggen u op deze pagina graag uit wat een Specialised Partner precies is.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt Vodafone samen met partners zoals M2C Telecom. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het Vodafone/Ziggo Business-portfolio en hebben ervaring met de gezamenlijke uitrol van diensten op het gebied van communicatie en connectivity.

 

Vodafone en Ziggo zijn premium merken die voor kwaliteit en toonaangevende diensten staan. Daarom is het van belang dat VodafoneZiggo samenwerkt met Partners die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en zichzelf accrediteren om toe te treden tot het programma én zich jaarlijks doorlopend laten certificeren. Hierbij is de keuze gemaakt te werken met drie aandachtsgebieden, namelijk: Mobility, Infrastructure en Cloud.

 

M2C Telecom en Vodafone werken intensief samen en kunnen u totaal ontzorgen. We zijn gewend bedrijfskritische projecten met succes op te leveren door middel van maatwerken een hoog serviceniveau. Bovendien zijn wij lokaal en regionaal vertegenwoordigd. We kennen u en kunnen snel en gemakkelijk schakelen!

 Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we iedere klantvraag invullen.

Vodafone Business Mobile:

Vodafone business mobile is de mobiele telefonie oplossing van Vodafone voor ondernemers. Deze flexibele dienst biedt voor iedere medewerker een passend abonnement op basis van zijn of haar behoeften. Het nieuwe business mobile sluit aan op veranderende klantbehoeften in de markt.

Business Mobile betekent:

• Gedeelde databundels;

• Onbeperkt data is mogelijk;

• Geen aansluitkosten;

• Looptijd van 1 maand is mogelijk;

• Onderling bellen is gratis;

ZORGELOOS EN FLEXIBEL:

Vodafone business mobile bied u een optimale communicatie ervaring. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, onbeperkt data is mogelijk. De oplossing is optimaal af te stemmen aan de communicatiebehoefte van u en uw medewerkers, u kunt hierbij bijv. kiezen voor maandelijks opzegbare abonnementen.

ROAMING-OPLOSSINGEN

Alle Worry-Free upgrades bij het standaard Voice & Data abonnement zijn standaard uitgerust met Worry-Free Calling in de EU.

ROAMEN BUITEN DE EU?

Dat kan met de unieke World Upgrades. Geen verrassingen: de Daily World Upgrade is standaard geactiveerd in alle Worry Free Upgrades van uw medewerkers (Voice & Data and Data Only).

WORLD DAILY UPGRADE VOICE

Met de World Daily Upgrade Voice maakt een eindgebruiker gebruik van zijn reguliere EU abonnement die door de Klant wordt afgenomen in de World zone. Dit behelst bellen, gebeld worden sms’en en data. U hoeft geen actie te ondernemen: de upgrade start automatisch als er gebruik in de Vodafone World Zone wordt gegenereerd.

REGELMATIG BUITEN DE EU?

Kies dan eenvoudig voor de permanente World Upgrade.

WORLD PERMANENT UPGRADE VOICE

Met de World Permanent Upgrade Voice maakt een eindgebruiker permanent gebruik van zijn reguliere EU abonnement die door de klant wordt afgenomen in de World zone. Dit behelst bellen, gebeld worden, sms’en en data en bellen vanuit de EU naar de World zone. Deze optie kan alleen afgesloten worden voor de gehele looptijd van het contract

TOEKOMSTVAST

Vodafone is de eerste in Nederland met landelijke 5G dekking.

KEnnismaken? Vragen? of inschrijven voor onze nieuwsbrief?

We komen graag bij je langs om jouw situatie en wensen te bespreken totdat je helemaal tevreden bent.


Contactgegevens
Fanny Blankers-Koenplein 1
2031 VW Haarlem
Tel: (+31) 23 533 40 98
Mail: support@m2c.nl

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Typ hier je bericht
Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug!
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.