Terug

Managed Firewall

Dit is een H1

Lorem ipsum

Dit is een H2

Lorem ipsum

Dit is een H3

Lorem ipsum

Dit is een H4

Lorem ipsum

Dit is een H5

Lorem ipsum

Dit is een H6

Lorem ipsum

  • Nog een item
  • Nog een item
  1. Nog een item
  2. Nog een item
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget convallis velit, eu feugiat est. Sed placerat est vel vehicula sagittis. Vestibulum a tempus purus, eget consequat erat.”

Dit is een figure caption

Managed firewall

De Managed firewall diensten van M2C voorzien in de implementatie en het dagelijkse beheer en onderhoud van uw firewall(s), dit zorgt voor een verbeterde beschikbaarheid en geeft garantie op continuïteit.

Het beheer van uw beveiligingsinfrastructuur bestaat niet alleen uit het up-to-date houden van de firewall met patches en fixes; Om ervoor te zorgen dat de beveiligings maatregelen actueel zijn, moet de toegang tot het internet naar en vanuit het bedrijfsnetwerk actief worden bewaakt, ook moet er actief worden gereageerd op kritische waarschuwingen, en moet advies worden gegeven over het optimaliseren van firewall configuraties. Daarom is het beheer van een beveiligingsomgeving complex en tijdrovend. Het vereist gespecialiseerde en direct beschikbare kennis om systemen te bewaken en goed te onderhouden.

Onze Managed firewall dienst voorziet hierin en neemt bij u alle zorgen uit handen. Door onze kennis en ervaring bieden wij u een soepele migratie en veilige configuratie van de firewall, evenals 24/7 beheer- en monitoringdiensten behoren bij ons tot de mogelijkheid. Door onze gecertificeerde experts uw firewallsystemen te laten bewaken, kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: de groei van uw bedrijf!

Wij bieden

- 24/7bewaking

- Gebeurtenis beheer

- Incident management

- Beheer van wijzigingen

- Configuratie back-up

- Rapportage

- Hardware

- en software-inventarisatie

KEnnismaken? Vragen? of inschrijven voor onze nieuwsbrief?

We komen graag bij je langs om jouw situatie en wensen te bespreken totdat je helemaal tevreden bent.


Contactgegevens
Fanny Blankers-Koenplein 1
2031 VW Haarlem
Tel: (+31) 23 533 40 98
Mail: support@m2c.nl

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Typ hier je bericht
Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug!
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.