Terug

Cyber Security Assessment

Dit is een H1

Lorem ipsum

Dit is een H2

Lorem ipsum

Dit is een H3

Lorem ipsum

Dit is een H4

Lorem ipsum

Dit is een H5

Lorem ipsum

Dit is een H6

Lorem ipsum

  • Nog een item
  • Nog een item
  1. Nog een item
  2. Nog een item
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget convallis velit, eu feugiat est. Sed placerat est vel vehicula sagittis. Vestibulum a tempus purus, eget consequat erat.”

Dit is een figure caption

Cyberveiligheid

Als u al niet geschrokken was van de angstwekkende statistieken rond Cyberveiligheid is de kans groot dat een eerdere aanval u wel reden tot zorg heeft gegeven. Vandaag hebben 64% van de bedrijven wereldwijd al te maken gehad met tenminste één cyberaanval en iedere 40 seconden vindt er een nieuwe aanval plaats. Dit aantal groeit steeds sneller: in de eerste helft van 2020 hebben maar liefst 4,83 miljoen aanvallen plaatsgevonden.

 

Terwijl de aantallen groeien hebben we tegenwoordig wel het voordeel dat we veel meer weten over de bedreigingen dan ooit. Daarom heeft ons team hier bij M2C IT het proactieve Cyber Security Assessment ontwikkeld - om organisaties de middelen te geven om risico’s in te schatten en constant te monitoren en daardoor in veiligheid door te kunnen werken.

 

Inzichten Assessment

Door het uitvoeren van een assessment worden de kwetsbaarheden van uw bedrijf inzichtelijk gemaakt.
Hierdoor kunt u aanvallen voor blijven en houd u de kennis van uw medewerkersop peil.
Nadat u een reeks vragen heeft beantwoord en een assessment van uw infrastructuur is gemaakt wordt een maturity rating toegekend. Deze varieert van een Basic tot een Dynamic score zodat u precies kunt inschatten waar u nu staat, welke stappen tot verbetering nog moeten worden gezet en op welke gebieden deze zijn. We zullen uw organisatie ook voorzien van specifieke waarderingen voor alle individuele CIS Controles™

Bij elkaar gevendeze waarderingen een gedetailleerde score aan uw organisatie op de gebiedenvan:

·        Voorraadbeheer

·        Scoping

·        Controle van de IT omgeving

·        IT en databeheer

·        Beleid

·        Compliancy

·        Risicomanagement

·        Privacy

Doel

Met het M2C IT Cyber Security Assessment, krijgt u eindelijk een totaal omvattend en kritische blik op alle risico’s en kwetsbaarheden die u zonder hulp niet zelf had kunnen verkrijgen. Onze heldere vragen, infrastructuur-assessment en de analyse van onze experts maken het mogelijk om een diepgaande evaluatie van het Cyber veiligheidsbeleid en de protocollen van uw organisatie te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke risicofactoren vanuw processen en die van de sector waarin u actief bent.

Ons doel met deze beoordeling is niet om met de vinger te wijzen, maar om u de middelen te geven om bewustzijn te creëren van het belang van Cyberveiligheid en er een topprioriteit van te maken in uw organisatie.

 

 

Actieplan

Na een alomvattend assessment van uw Cyber veiligheidsbeleid en protocollen, ontwerpen wij voor u een op maat gemaakt en op feiten gebaseerd actieplan dat nauwkeurig aansluit bij de behoeftes van uw organisatie. Wij werken nooit met een ‘one-size-fits-all’ benadering. Ons stap-voor-stap plan voor uw procedures en beleid wordt uitgewerkt op twee aspecten voor uw bedrijf: Urgent Priority Actions en Quick Wins. Dankzij deze plannen kan uw organisatie precies in kaart brengen wat er meteen dient te gebeuren om de grootste risico’s te beperken en at redelijk eenvoudig geïmplementeerd kan worden om snel een hoger niveau van veiligheid te bereiken.

 

Kom vandaag nog in contact met ons team en

bespreek wat wij voor u kunnen betekenen op

het gebied van uw Cyberveiligheid.

023-5334098

info@m2c.nl

KEnnismaken? Vragen? of inschrijven voor onze nieuwsbrief?

We komen graag bij je langs om jouw situatie en wensen te bespreken totdat je helemaal tevreden bent.


Contactgegevens
Fanny Blankers-Koenplein 1
2031 VW Haarlem
Tel: (+31) 23 533 40 98
Mail: support@m2c.nl

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Typ hier je bericht
Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug!
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.