Terug

All-Inn Verspreidingen

Over ALL- Inn Verspreidingen:

Bij All-Inn kun je terecht voor het drukken van (reclame) uitingen en de doelgerichte verspreiding hiervan. Wat begon als verspreidbureau in een fietsenschuurtje is uitgegroeid tot een landelijk mediabedrijf. Met een bereik van miljoenen Nederlanders weten zij elke doelgroep te bereiken.

 

Welke dienstverlening neemt ALL-Inn verspreidingen af bij M2C:

All-Inn Verspreidingen neemt de vaste telefonie via ons af bij Xelion.

 

De samenwerking tussen All-inn Verspreiding en M2C:

Wij zijn in gesprek gekomen met M2C doordat wij veel belletjes krijgen van klanten en of bezorgers, dit zijn meestal vragen waar een specifiek iemand in de desbetreffende regio alleen een antwoord op kan geven, het gebeurde dus vaak dat iemand een telefoongesprek had en uiteindelijk alsnog moest doorverbinden naar de verantwoordelijke voor de desbetreffende regio, ook konden wij niet zien of een collega telefonisch al in gesprek was of afwezig was, dit samen nam een hoop (onnodige) tijd in beslag.

M2C heeft hiervoor een maatwerk oplossing bedacht, wanneer een klant of bezorger nu belt kunnen ze in het keuzemenu hun postcode invoeren en komen ze direct uit bij de juiste persoon, daarnaast kunnen onze medewerkers ook van elkaar zien of ze telefonisch in gesprek zijn en of niet beschikbaar zijn, ook hiervoor geldt weer dat er geen onnodige belletjes worden gedaan, dit heeft onze manier van werken veel efficiënter gemaakt!

KEnnismaken? Vragen? of inschrijven voor onze nieuwsbrief?

We komen graag bij je langs om jouw situatie en wensen te bespreken totdat je helemaal tevreden bent.


Contactgegevens
Fanny Blankers-Koenplein 1
2031 VW Haarlem
Tel: (+31) 23 533 40 98
Mail: support@m2c.nl

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Typ hier je bericht
Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug!
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.