Terug

Maas Autogroep

Over Maas Autogroep:

Maas Autogroep is dé autodealer met negen vestigingen in het Groene Hart’. Een familiebedrijf. En officiële dealer van de sterkte merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met bijna 300 medewerkers zijn ze elke dag met veel passie aan de slag om hun klanten blij te maken.

 

Welke dienstverlening neemt Maas Autogroep af bij M2C:

Maas Autogroep neemt via ons de internetbindingen, vaste telefonie en de mobiele telefonie af op het netwerk van KPN.

De samenwerking tussen Maas Autogroep en M2C:

In de eerste gesprekken die wij met M2C voerden kwam naar voren dat elke medeweker een vast toestel een looptoestel en een mobiele telefonie gebruikte, op het moment dat de telefoniste een medewerker wilde bereiken werden al deze toestellen los van elkaar gebeld, dit was een tijdrovende klus, M2C had hier een prachtige oplossing voor namelijk de vast-mobiel koppeling, het zogenaamde vamo, op het moment dat één van de telefonistes nu iemand wil bereiken gaan al deze toestellen tegelijkertijd over, dat wil zeggen dat wanneer een medewerker in de showroom loopt en dus alleen zijn mobiele toestel bij zich heeft, hij gewoon het vaste nummer op kan nemen met zijn mobiele telefoon, onze bereikbaarheid is hiermee enorm vergroot en daarnaast is het tijdbesparend.

Tijdens het hele proces hebben wij de algehele communicatie naar een hoger plan getrokken door het centraliseren van alle telefonie naar ons klant contact center, ook hebben we nu rapportage tools waarmee we gemiste oproepen proactief terugbellen, op deze manier is onze telefonie 100% sluitend.

Bij de laatste verlenging heeft M2C ook de glasvezels overgenomen, hierdoor hebben wij al onze communicatie overzichtelijk op één factuur.

KEnnismaken? Vragen? of inschrijven voor onze nieuwsbrief?

We komen graag bij je langs om jouw situatie en wensen te bespreken totdat je helemaal tevreden bent.


Contactgegevens
Fanny Blankers-Koenplein 1
2031 VW Haarlem
Tel: (+31) 23 533 40 98
Mail: support@m2c.nl

Naam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Typ hier je bericht
Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug!
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.